Dan Petrescu numește jocul din Superligă de care va depinde viitorul său la CFR Cluj

Dan Petrescu numește jocul din Superligă de care va depinde viitorul său la CFR Cluj

Antrenorul campioanei României CFR Cluj, Dan Petrescu se află într-o situație dificilă în prezent la gruparea ardeleană.

Echipa alb-vișinie tocmai a fost eliminată din semifinalele Cupei, iar în campionat este pe 2, la 5 puncte în spatele liderului Farul. Dar sâmbătă, fostul jucător de la Chelsea susține că patronul Neluțu Varga a insistat ca Super Dan să își prelungească contractul cu ardelenii.

„Neluțu m-a stresat să facem contractul pe 5 ani, i-am zis să așteptăm meciul cu Rapid. Dacă el vrea să semnăm un astfel de contract, nu cred că vrea să plece din fotbal sau că are probleme”, a dezvăluit Dan Petrescu într-o conferință de presă, cea oficială înainte de partida de luni cu giuleștenii.

ADVERTISING

Dan Petrescu are contract cu CFR Cluj până în vara anului 2024, iar o eventuală prelungire ar fi semnată până în 2029.

Legat de soarta titlului, Petrescu a mai adăugat: „Până nu e matematic, nimic nu e decis. Farul e la mâna ei. Doar ei pot pierde acum campionatul.

Orice echipă din lume ar suferi când lipsesc primii 3 căpitani, Camora, Deac și Burcă. Indiferent că e Mourinho antrenor... niciodată n-am pățit asta. Din punct de vedere al muncii, fiecare își dorește, dar să vedem ce putem obține”.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!