Tensiuni la CFR Cluj: Conflictul confirmat de Dan Petrescu

Tensiuni la CFR Cluj: Conflictul confirmat de Dan Petrescu

Dan Petrescu (55 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, a confirmat un conflict care a existat între doi jucători de la echipă.

Campioana en-titre, CFR Cluj, nu trece prin momente bune de formă în Superligă, iar lucrurile se pare că nu stau bine nici la nivel de vestiar.

Doi jucători, Andrei Burcă și Karlo Muhar, au avut un conflict la antrenamentele campioanei României, după cum a anunțat Fanatik, conform de Dan Petrescu.

Antrenorul clubului din Gruia a vorbit despre cearta dintre cei doi jucători.

„(n.r. – despre altercația dintre Burcă și Muhar) Nu au avut o altercație în vestiar. Pe teren a fost. Dar nu a fost altercație, a fost o ceartă. Nu s-au atins, nici măcar nu s-au apropiat. I-am lăsat să își vorbească, mie îmi plac chestiile astea. Jucătorii aveau păreri diferite, cred că a durat vreo două minute. Și-au zis fiecare ce au avut de zis, după care antrenamentul a continuat.

ADVERTISING

Am văzut după aia poza, că au ieșit la masă împreună, chiar nu știam. Am văzut poza și m-am bucurat. Asta înseamnă să fie echipă! Dacă nu îți pasă, taci din gură și stai. Dar doi jucători cu personalitate, ca Burcă și Muhar, normal că au ceva de zis.

Eu cu Hagi și Popescu mă certăm mereu, dar ne certăm grav. Nu erau certuri cum sunt astea de astăzi, erau mult mai grave. Noi eram toți învingători, toți cu mentalitate și la antrenamente nu acceptam să pierdem. Și normal că se întâmplau. Dar cred că la orice echipa se întâmplă. Mi se pare normal ce s-a întâmplat. Nu sunt de acord când sar unul la altul, atunci trebuie să intervină antrenorul”, a declarat Dan Petrescu, într-o conferință de presă.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!