Criză profundă la CFR Cluj. Președintele Balaj dă vina pe Dan Petrescu

Criză profundă la CFR Cluj. Președintele Balaj dă vina pe Dan Petrescu

Lucrurile la CFR Cluj, multipla campioană consecutivă a României, nu stau deloc pe roze, după rezultatele slabe din ultima perioadă, care au culminat și cu eliminarea din Cupa României.

Președintele ardelenilor, fostul arbitru internațional Cristi Balaj a luat act de aceste ultime slabe performanțe și a explicat faptul că la echipă lipsesc și mulți jucători de bază: „Avem mulți jucători care lipsesc. Și aici mă refer la cei care au plecat, Malele și Roger. Apoi avem jucători care au revenit după accidentări. Știți foarte bine că atunci când jucătorii sunt scoși din circuit 3-4 săptămâni, e greu ca în primul joc să fie așa cum ți-ai dori.

ADVERTISING

Având mulți jucători care au suferit accidentări, este foarte greu. Nu au acceași prospețime dinainte de accidentare, traseele de joc au de suferit. În sistemul ofensiv avem puține soluții”, puncta în primă fază Balaj pentru cotidianul Fanatik.

Legat însă strict de eliminarea din Cupă, în fața celor de la Sepsi, scor 0-3 în semifinale, Balaj a arătat cu degetul spre antrenorul Dan Petrescu: „Eu nu țin minte să fi intrat într-un meci așa cum s-a întâmplat la Sepsi. Poate fi vorba despre oboseală, dar poziția în teren și anumite lucruri… Dan Petrescu ar trebui să le explice. Cert e că noi am fost dezamăgiți”.

ADVERTISING

CFR va evolua luni seara acasă în fața celor de la Rapid București și se pot apropia acum la două puncte de lidera Farul.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!