Dan Petrescu, indignat înaintea meciului lui CFR Cluj: "E de neînțeles. Sunt foarte, foarte îngrijorat"

Dan Petrescu, indignat înaintea meciului lui CFR Cluj: "E de neînțeles. Sunt foarte, foarte îngrijorat"

Dan Petrescu s-a arătat indignat înaintea meciului pe care CFR Cluj îl va disputa pe terenul lui CS Mioveni.

Antrenorul campioanei s-a arătat deranjat de faptul că meciul cu CS Mioveni a fost programat duminică, la doar trei zile după cel cu Jablonec.

În plus, Petrescu se plânge că jucătorii săi nu sunt recuperați după meciul cu Jablonec.

"Eu sunt foarte, foarte îngrijorat! Ați văzut cum arată terenul, vremea se arată foarte rea pentru mâine. Jucătorii nu știu dacă vor reuși să se refacă la timp pentru că unii au și o vârstă, plus că timpul e prea scurt. Aceste programări de meciuri pentru mine sunt de neînțeles! Trebuie să facem față și cu jucători mulți care nu și-au revenit și nu sunt pregătiți. Dacă ieșim din săptămâna asta cu brio, jucătorii sunt niște eroi. La CFR Cluj nu se poate amâna niciun meci…

ADVERTISING

Programarea ultimului meci cu Mioveni mi se pare șocantă. Mi se pare incredibil cine a putut face aceste programări și CFR să nu joace luni. Stați puțin, noi când să ne refacem? Avem meci la Farul joi și apoi cu FC Argeș jucăm duminică. Eu, personal, mi-aș dori să amânăm ultimul meci sau să jucăm luni. Nu înțeleg de ce se fac aceste programări incredibile. La Mioveni, adversarul va fi avantajat de teren, iar jucătorii mei vor fi obosiți", a spus Dan Petrescu la conferința de presă.

Meciul dintre CS Mioveni și CFR Cluj se va disputa duminică, de la ora 19:30.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!