Dan Petrescu anunță că CFR Cluj e în pericol să nu se prezinte la meciul cu AS Roma: "E inuman la ce suntem supuși"

Dan Petrescu anunță că CFR Cluj e în pericol să nu se prezinte la meciul cu AS Roma: "E inuman la ce suntem supuși"

Dan Petrescu se teme că CFR Cluj s-ar putea să nu se prezinte la meciul cu AS Roma din grupele Europa League, programat joi de la ora 22:05.

Petrescu spune că are la dispoziție doar 14 jucători, iar în cazul în care la testele de marți vor mai fi fotbaliști testați pozitiv cu noul coronavirus va fi în imposibilitatea de a alinia o echipă.

"Mă rog să am jucători la meciul cu Roma. În condițiile actuale, ne rugăm să avem 10-12 jucători! În momentul de față avem doar 14 jucători pe lista UEFA care pot juca împotriva lui AS Roma. Dacă există vreo accidentare sau vreun jucător cu Covid, nu cred că ne vom prezenta la acel meci. Nu cred că vom avea jucători destui", a spus Petrescu într-o conferință de presă.

ADVERTISING

De asemenea, Petrescu a acuzat faptul că CFR Cluj dispută prea multe meciuri.

"Pauza a fost bună, dar acum am revenit la aceleași probleme și o iau de la capăt. E bătaie de joc să joci 9 meciuri într-o lună. De când sunt eu în fotbal, niciodată n-am mai întâlnit 9 meciuri oficiale în 30 de zile. Mi se pare exagerat, vor fi multe accidentări. Vor fi meciuri când nu vom mai avea 13-14 jucători. E inuman la ce e supus CFR-ul. Eu mă îngrozesc când mă gândesc la 9 meciuri într-o lună.

În momentul ăsta nu suntem în lot complet sau măcar 90%. Jucătorii accidentați nu și-au revenit, s-au întors doar Chipciu și Vojtus. Omrani și Vinicius nu putem conta pe ei la meciul cu Roma și au apărut și alte probleme de lot, să vedem cât de grave vor fi. Dacă înainte de meciul cu Roma era rău, acum e și mai rău!", a mai spus Petrescu.

ADVERTISING

În privința meciului cu UTA Arad, Petrescu a afirmat că ar fi un miracol că CFR Cluj să învingă.

"UTA n-a pierdut niciun meci în deplasare în 2020. Ei vin neînvinși la noi. Dacă noi am reuși miracolul să-i batem, ar fi prima înfrângere al lui UTA în deplasare", a adăugat Petrescu.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇