Dan Petrescu, anunț despre plecarea de la CFR Cluj: Decizia luată de antrenor

Dan Petrescu, anunț despre plecarea de la CFR Cluj: Decizia luată de antrenor

Dan Petrescu (55 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, și-a stabilit viitorul.

Aflat într-o situație grea la CFR Cluj, pentru prima dată în ultimii cinci ani când echipa din Gruia va rata titlul de campioană, Dan Petrescu a vorbit despre viitorul său.

"Bursucului" a reamintit faptul că mai are un an de contract cu CFR Cluj și că, dacă ar fi să plece, ar pleca doar la o echipă din străinătate.

"Trebuie să vorbiți cu conducerea, nu știu nimic (n.r - despre transferuri de jucători). Știu că mai am un an de contract, nu știu ce se va întâmpla la vară, dacă vom lua jucători. În momentul de față, sunt ca voi, nu știu nimic!

ADVERTISING

N-am primit nicio ofertă, dar dacă aș pleca de la CFR aș pleca numai în străinătate. Cu mine n-a vorbit nimic patronul până acum, încă nu ne-am întâlnit. Cred că la finalul sezonului ne vom întâlni, poate că a fost foarte ocupat, nu știu. Dânsul poate să facă ce vrea, e patron.

Cu mine sau fără mine, cu patronul actual sau cu alt patron, clubul va merge să câștige, are ceva în ADN. Ne-am obișnuit pe primul loc, și fanii vor mai mult și îi înțelegem", a spus Dan Petrescu, la conferința de presă dinaintea meciului Sepsi - CFR Cluj, din etapa a 9-a a play-off-ului Superligii, sâmbătă, de la 20:30.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Dan Petrescu antrenează la CFR Cluj din vara lui 2017, cu scurte pauze în care le-a pregătit pe Guizhou Hengfeng și Kayserispor.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!