CFR Cluj primește o veste excelentă

CFR Cluj primește o veste excelentă

Ciprian Deac (37 de ani) se află în plin proces de recuperare după o accidentar la umar, dar este așteptat să revină mai repede pe teren pentru CFR Cluj.

Deși, în momentul accidentării, medicii preconizau că Deac va lipsi între șapte și opt săptămâni de pe teren și, astfel, va rata tot restul sezonului, se pare că acum fotbalistul lui CFR Cluj e așteptat să revină mai repede pe gazon.

După doar patru săptămâni de la operație, Deac a început să lucreze în sala de forță pentru a-și pune la punct probleme și a putea reveni mai repede pe teren pentru CFR Cluj. Decarul echipe din Gruia a povestit prin ce a trebuit să treacă după ce s-a "rupt".

ADVERTISING

”Mă simt foarte bine ținând cont că au trecut patru săptămâni de la operație. Am început să alerg de câteva zile, să încep să fac și forță. Sunt destul de avansat față de ce-mi spuneau doctorii că am nevoie undeva între 7-8 săptămâni ca să mă pot fi recuperat. Practic, pot să spun că în acest moment sunt undeva la 80-90 la sută refăcut.

În momentul în care am aflat că voi fi operat știam ce mă așteaptă. Cunosc foarte bine perioadele de după operație, perioada de recuperare, cea pe care trebuie s-o petrec în sala de forță și pe teren. Asta e partea cea mai grea. Partea cea mai ușoară, cu operația, a trecut repede, într-o zi, acum începe munca cea grea și sunt pregătit. Aștept să revin cât mai repede pe teren fiindcă, sincer, nu mai am răbdare și vreau să ajung cât mai repede în iarbă.

ADVERTISING

M-am descurcat destul de greu la început, e prima accidentare mai serioasă la umăr, pentru că de multe ori nu mă puteam îmbrăca, nu puteam să mănânc singur, trebuia să fiu ajutat, trebuia să fiu condus. A fost puțin diferit față de operația la picior, pentru că puteam să fac mult mai multe lucruri singur. (…)

Am trăit foarte, foarte greu finalul de campionat din fața televizorului. M-am simțit neputiincios, țin minte că și când am avut celelalte accidentări mi-a fost greu, dar nu la fel ca și acum pentru că echipa traversa o perioadă bună. În acest moment nu traversăm cea mai bună formă a noastră, suntem, puțin așa, la pământ, dar adevărații campioni și adevărații sportivi știu să se ridice mereu chiar atunci când sunt căzuți și nu mai crede nimeni în ei.

ADVERTISING

E clar că nu e cea mai bună perioadă a noastră, suferim toți, nu ne este ușor pentru că venim după cinci campionate la rând în care am fost obișnuiți să câștigăm. Acum, cred și sper ca toți băieții să sufere, să ne gândim la meciurile care au mai rămas pentru că trebuie neapărat să ne păstrăm locul trei și să mergem în cupele europene”, a spus Ciprian Deac, într-un interviu acordat canalului CFR TV.

Ciprian Deac, care a jucat 50 de meciuri (3.775 de minute) în toate competițiile sezonului la CFR Cluj - a marcat opt goluri și a pasat decisiv de 15 ori -, e așteptat să revină pe teren pentru ultima etapă din play-off, acasă cu Farul.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!