Fotbalist de la CFR Cluj, pe lista unui club dintr-un campionat de top: Înlocuitor pentru un nume uriaș

Fotbalist de la CFR Cluj, pe lista unui club dintr-un campionat de top: Înlocuitor pentru un nume uriaș

Numele unui fotbalist de la CFR Cluj se află pe lista unui club de top din Europa, ca înlocuitor pentru un fotbalist cu un CV uriaș.

Este vorba despre Ermal Krasniqi (24 de ani), fotbalistul kosovar pentru care CFR Cluj a plătit 200.000 de euro celor de la FK Ballkani. Potrivit site-ului farantube.com, Lazio ar putea renunța la spaniolul Pedro (36 de ani), având în vedere vârsta, și are pe listă trei fotbaliști.

Numele lui Ermal Krasniqi de la CFR Cluj se regăsește pe lista lui Lazio, după ce Mauririo Sarri l-a remarcat pe kosovar în dubla din play-off-ul pentru optimile Conference League, CFR Cluj - Lazio. Alături de Krasniqi, pe lista echipei italiene se mai află Jasper Karlsson (AZ Alkmaar) și Riccardo Orsolini (Bologna).

ADVERTISING

Lansat de Barcelona din propria academie, La Masia, Pedro are un CV impresionant. A câștigat Cupa Mondială și Campionatul European cu Spania, Liga Campionilor de trei ori, de două ori Campionatul Mondial al Cluburilor, de cinci ori campionatul în Spaniei, Europa League și Premier League cu Chelsea, printre altele.

Ermal Krasniqi a strâns 20 de meciuri, cinci goluri și două pase de gol de la momentul transferului la CFR Cluj, din această vară, până în prezent.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!