Antrenorul dorit la CFR Cluj în locul lui Dan Petrescu a dat răspunsul

Antrenorul dorit la CFR Cluj în locul lui Dan Petrescu a dat răspunsul

CFR Cluj a ratat titlul de campioană în Superligă prima dată după cinci ani, iar acum se pregătesc schimbări la echipă.

Una dintre schimbări pare să fie antrenorul. Există tot mai multe voci care anunță că Dan Petrescu vrea să plece de la CFR Cluj, iar Nelu Varga deja s-a orientat spre o variantă de înlocuitor.

Este vorba chiar de fostul antrenor din Gruia, Marius Șumudică, plecat cu scandal de la CFR Cluj. Deși se află sub contract cu Al Raed, acesta a dezvăluit că a purtat discuții cu Nelu Varga, dar că nu se pune problema să se întoarcă la Cluj-Napoca.

ADVERTISING

Șumudică a spus că este în relații bune cu Nelu Varga, chiar dacă au existat tenisuni în momentul plecării antrenorului de la CFR Cluj.

”(n.r. - Se află pe lista CFR-ului) Ai auzit bine, da, dar nu se pune problema ca eu să revin în fotbalul românesc. Eu am rămas în relații bune cu Neluțu, chiar dacă mi s-au închis porțile, să nu mai merg la antrenament.

Chiar i-am dat niște mesaje zilele trecute, am vorbit cu el, i-am transmis ce cred eu”, a declarat Marius Șumudică, potrivit DigiSport.

Marius Șumudică mai are un an de contract cu Al-Raed și, pentru a pleca din Arabia Saudită, ar trebui să plătescă peste 500.000 de euro, clauza de reziliere a angajamentului.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!