CFR Cluj a stabilit bugetul pentru sezonul viitor după ratarea titlului de campioană

CFR Cluj a stabilit bugetul pentru sezonul viitor după ratarea titlului de campioană

CFR Cluj a stabilit bugetul pe care clubul îl va avea la dispoziție pentru sezonul viitor, în condițiile în care nu mai șanse să câștige titlul de campioană în Superligă.

Pentru prima dată în ultimii șase ani, CFR Cluj nu va fi campioana României, Farul și FCSB fiind în luptă directă pentru coroana de campioană. Ca atare, se pare, CFR Cluj va avea un buget considerabil mai mic.

Potrivit ProSport, Nelu Varga, patronul CFR Cluj, a stabilit un buget cuprins între 12 și 14 milioane de euro, mai mic cu 20-30% față de sezonul actual. Echipa din Gruia a avut la dispoziție 17 milioane de euro buget în actuala stagiune, în care a ratat titlul pentru prima dată în șase ani.

ADVERTISING

Din cele 17 milioane de euro, 4,5 milioane de euro reprezentau doar bugetul pentru salariile jucătorilor, mai scrie sursa citată.

Nelu Varga a stabilit, de asemenea, aceleași obiective pentru sezonul viitor la CFR Cluj, titlul și participarea în grupele competițiilor europene: „Fac echipă de Champions League. O să fac lucrurile așa cum trebuie făcute”, le-a spus acesta apropiaților, conform ProSport.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!