Dan Petrescu a stabilit transferurile pe care le vrea la CFR Cluj

Dan Petrescu a stabilit transferurile pe care le vrea la CFR Cluj

Dan Petrescu (55 de ani) a stabilit ce transfeuri își dorește să facă CFR Cluj înainte de finalul sezonului din Superligă.

CFR Cluj a rămas fără soluții în atac, consideră Dan Petrescu. Cephas Malele a plecat, Debeljuh e accidentat, iar randamentul lui Rangelo Janga și Anton Maglica nu-l mulțumește pe „Bursuc”.

Astfel, Petrescu a stabilit că echipa sa are nevoie de întăriri în zona ofensivă și a spus că și-ar dori doi atacanți înainte de finalul sezonului.

La conferința de presă de după meciul CFR - Rapid 2-2, Dan Petrescu și-a făcut publică dorința de a avea atancați noi sub comandă, mai ales după transferul ratat al brazilianului Jo.

ADVERTISING

"Mi-aș dori (să aducă alți atacanți în probe - n.red.), dar nu cred că găsim jucători liberi. Mi-aș dori foarte mult un jucător de atac. Nu vreau să mă gândesc ce se va întâmpla când vor veni de la națională jucătorii.

Doi atacanți în plus ar fi făcut bine. Acum, în opinia mea, încă suntem descoperiți în zona de atac, cel puțin un jucător", a spus Dan Petrescu, la conferința de presă.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!