Verdictul lui Ion Crăciunescu după arbitrajul controversat de la FCSB - Universitatea Craiova

Verdictul lui Ion Crăciunescu după arbitrajul controversat de la FCSB - Universitatea Craiova

Ion Crăciunescu (72 de ani), fost arbitru, a dat verdictul după arbitrajul controversat de la meciul FCSB – Universitatea Craiova 1-1, din prima etapă a play-off-ului Superligii.

Crăciunescu a spus că FCSB a fost privată de un penalty clar în meciulc contra oltenilor, după un duel neregulamentar în careu între Ivan și Malcom Edjouma.

Fostula arbitru a dezvăluit că nu a înțeles decizia lui Florin Andrei, care i-a arătat un galben pentru simulare mijlocașului francez de la FCSB. Ion Crăciunescu a spus că, în opinia sa, trebuia acordat penalty pentru FCSB la faza respectivă.

ADVERTISING

”Eu spun că a fost penalty. Ce să înțelegem? Că este o luptă corp la corp? Ivan vine din spate și-l aruncă pe Edjouma. Îl interesează mingea sau altceva?”, a spus Crăciunescu, conform DigiSport, iar apoi fostul arbitru a continuat spunând că nu înțelege de nu a intervenit nimeni din camera VAR.

”Poate le-a spus arbitrul, ’stați că am văzut eu’! În loc de penalty, primești un galben. Păi. eu dacă eram jucător… Pentru ce a primit galben aici Edjouma? Nu e simulare, e și împingere, îl și agață cu piciorul”, a completat Ion Crăciunescu.

ADVERTISING

FCSB - Universitatea Craiova s-a terminat 1-1, după golurile marcat de Jovan Markovic și Malcom Edjouma.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!