Basarab Panduru critică un fotbalist de la FCSB: "Hai să fim corecți, e ineficient"

Basarab Panduru critică un fotbalist de la FCSB: "Hai să fim corecți, e ineficient"

Un fotbalist de la FCSB a fost și-a atras critici după meciul terminat la egalitate, 1-1 cu Universitatea Craiova pe Arena Națională, în prima etapă din play-off-ul Superligii.

Basarab Panduru l-a criticat pe Darius Olaru (25 de ani), căpitanul FCSB, care a fost schimbat la pauza meciului cu oltenii. „Pandi” a spus că Olaru e „ineficient maxim” și a acuzat randamentul scăzut al mijlocașului central de la FCSB.

„Eu mă aşteptam să spună că ceva s-a întâmplat. Pentru că, să schimbi căpitanul în minutul 46, dă urât rău de tot. Dă urât şi pentru convocarea la echipa naţională, dă urât pentru cei vrei tu. Şi atunci mă aşteptam să vină cu ceva… ”am fost răcit, am ieşit…” N-a părut răcit în timpul meciului. Adică a alergat, nu mi s-a părut că stă pe teren. Ca randament, e ”răcit” de la începutul campionatului.

ADVERTISING

Adică hai să fim corecţi. Că el aleargă şi că el face am apreciat tot timpul, am spus că poate, şi datorită lui, FCSB este aici. Pentru că el compensează prin alergarea aia, vine în apărare… când alţii nu vin, el vine lângă Şut acolo şi ajută… Am apreciat lucrurile acestea, dar este un ineficient maxim”, a spus Basarab Panduru la Orange Sport.

Darius Olaru a marcat o dată și a livrat șase pase de gol în 38 de meciuri (2.957 de minute) jucate pentru FCSB în toate competițiile sezonului.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!