Cuvinte frumoase ale Simonei Halep la adresa lui Angelique Kerber, după momentul accidentării de la Roma

Cuvinte frumoase ale Simonei Halep la adresa lui Angelique Kerber, după momentul accidentării de la Roma

Simona Halep a legat o strânsă prietenie cu Angelique Kerber, mai ales după ce sportiva din Germania a fost alături de tenismena noastră în dura accidentare pe care a suferit-o la Roma.

La scorul de 6-1, 3-3, într-un joc Halep – Kerber din turul II de la Roma, multipla campioană a României s-a accidentat destul de serios, suferind o ruptură musculară la gamba stângă, care o va ține departe de teren o perioadă cuprinsă între 3 și 5 săptămâni.

La sosirea în România, pe aeroportul Henri Coandă, în față jurnaliștilor prezenți, Halep a ținut să îi mulțumească lui Kerber pentru sprijinul oferit de aceasta în acele momente tulburi dar și după declarațiile superbe făcute de ea după partidă, la adresa Simonei:

ADVERTISING

"Angie este o fată deosebită, ne înțelegem foarte bine, deja suntem prietene. S-a purtat foarte frumos cu mine și îi mulțumesc pentru asta", a spus Simona Halep.

Simona Halep primește și o veste bună de la Roma, după eliminarea Elinei Svitolina

De cealaltă parte, Kerber, la conferința de presa de după acest trist eveniment, a ținut să puncteze prietenia pe care o poartă sportivei din Constanța: "Mă știu foarte bine cu Simona atât pe teren cât și în afara lui. Aceasta e viața în circuit acum, am trecut prin toate aceste situațîi anul trecut, acum. Am jucat și la dublu la Miami, ne-am simțit bine. Când îmbătrânești e mai ușor să te împrietenești. Acum suntem prietene bune. Din acest motiv nu m-am simțit deloc, dar deloc bine să văd ce s-a întâmplat. Sper că se va recupera curând".

Tennis WTA Rome | Kerber through in Rome after Halep retires when leading 6-1, 3-3

Kerber a fost apoi eliminată de Jelena Ostapenko în turul cu numărul III de la Roma.

ADVERTISING

Halep va rămâne din fericire pe locul 3 mondial WTA după Foro Italico, însă e greu de presupus că va participa la Roland Garros și atunci cel mai probabil își va pierde locul de pe podiumul mondial după French Open.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Angelique Kerber revine cu o nouă declarație la adresa Simonei Halep

Reacția lui Angelique Kerber după accidentarea gravă suferită de Simona Halep la Roma

Simona Halep s-a accidentat și a abandonat în meciul cu Angelique Kerber de la Roma

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

ADVERTISING

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!