Reacția lui Angelique Kerber după accidentarea gravă suferită de Simona Halep la Roma

Reacția lui Angelique Kerber după accidentarea gravă suferită de Simona Halep la Roma

Jucătoarea Angelique Kerber a oferit prima reacție după ce Simona Halep s-a accidentat grav în timpul partidei din turul 2 de la Roma.

Sportiva din Germania a afirmat că regretă că a obținut o astfel de victorie, în fața unei prietene.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

"Eram mai atentă la jocul meu la serviciu deoarece începusem să joc mai bine în setul secund. Dar apoi din senin a chemat fiziterapeutul. Știu că Simona nu cheamă fizioterapeutul pur și simplu, fără să aibă un motiv. Am zis ok, ceva s-a întâmplat. Dar nu am văzut momentul, așa că nu stiu ce s-a întâmplat exact. Dar, evident, îmi părea atât de rău pentru ea deoarece nu acesta este modul în care vrei să închei un meci dificil împotriva unei prietene", a spus Kerber.

Amintim că Simona Halep s-a retras în timpul meciului cu Angelique Kerber când scorul era 6-1, 3-3.

La 3-3 în setul secund, când Kerber avea 30-0 pe serviciul ei, Simona a acuzat o accidentare la pulpa stângă, după ce a returnat o minge.

Ea a părăsit terenul cu dureri mari și cu lacrimi în ochi, fiind obligată să se retragă.

Ulterior, Simona a anunțat că primele investigații medicale au relevat o ruptură la nivelul gambei stângi. Simona va efectua joi un nou control medical pentru a afla dacă va putea să joace la Roland Garros.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!