Conducerea lui CFR Cluj reacționează după anunțul transferului lui Raul Rusescu

Conducerea lui CFR Cluj reacționează după anunțul transferului lui Raul Rusescu

Conducerea clubului CFR Cluj a reacționat după ce managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a anunțat că Raul Rusescu va ajunge în Gruia din vară.

Directorul de scouting Marius Bilașco spune că acest lucru nu este adevărat și că CFR Cluj nu a negociat cu Rusescu.

De asemenea, Bilașco nu înțelege acuzațiile de blat lansate de FCSB la adresa celor de la CFR Cluj.

"Am înțeles că e război… Ăsta a fost mesajul, că e război. Dar nu știu ce înseamnă războiul asta, că nu avem arme, nu avem bombe. Ar trebui să se hotărască. Nu vreau să comentez ce spune Mihai Stoica. Nu e cazul, e prea mult. Etapa asta a fost cea mai elocventă. Practic, ambele echipe aveau nevoie de puncte. Toată lumea ne acuza că noi la Sepsi am câștigat în trecut. Dar noi am câștigat cu 1-0, extrem de greu.

ADVERTISING

Nu poți să arunci niște vorbe fără să vezi ce s-a întâmplat cu exactitate. Și noi am putea să aruncăm vorbe la victoria FCSB-ului de la Botoșani. Trebuie să găsim un echilibru, să nu aruncăm cu vorbe. În primul rând că-i faci rău jucătorului, nu cred că-i ușor nici pentru Raul Rusescu să audă asemenea lucruri. Nu a existat nicio discuție de transferul lui. Avem 3 atacanți în lot și jucăm cu unul. E o concurență mare la echipa… De ce să mai duci încă un atacant?", a spus Marius Bilașco la Look Sport.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Mihai Stoica declarase că CFR Cluj i-a promis un contract lui Rusescu din vară. El sugerase că atacantul a jucat slab împotriva lui CFR Cluj deoarece aceasta va fi viitoarea sa echipă.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!