Conducerea lui CFR Cluj reacționează după anunțul transferului lui Raul Rusescu

Conducerea lui CFR Cluj reacționează după anunțul transferului lui Raul Rusescu

Conducerea clubului CFR Cluj a reacționat după ce managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a anunțat că Raul Rusescu va ajunge în Gruia din vară.

Directorul de scouting Marius Bilașco spune că acest lucru nu este adevărat și că CFR Cluj nu a negociat cu Rusescu.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

De asemenea, Bilașco nu înțelege acuzațiile de blat lansate de FCSB la adresa celor de la CFR Cluj.

"Am înțeles că e război… Ăsta a fost mesajul, că e război. Dar nu știu ce înseamnă războiul asta, că nu avem arme, nu avem bombe. Ar trebui să se hotărască. Nu vreau să comentez ce spune Mihai Stoica. Nu e cazul, e prea mult. Etapa asta a fost cea mai elocventă. Practic, ambele echipe aveau nevoie de puncte. Toată lumea ne acuza că noi la Sepsi am câștigat în trecut. Dar noi am câștigat cu 1-0, extrem de greu.

Nu poți să arunci niște vorbe fără să vezi ce s-a întâmplat cu exactitate. Și noi am putea să aruncăm vorbe la victoria FCSB-ului de la Botoșani. Trebuie să găsim un echilibru, să nu aruncăm cu vorbe. În primul rând că-i faci rău jucătorului, nu cred că-i ușor nici pentru Raul Rusescu să audă asemenea lucruri. Nu a existat nicio discuție de transferul lui. Avem 3 atacanți în lot și jucăm cu unul. E o concurență mare la echipa… De ce să mai duci încă un atacant?", a spus Marius Bilașco la Look Sport.

Mihai Stoica declarase că CFR Cluj i-a promis un contract lui Rusescu din vară. El sugerase că atacantul a jucat slab împotriva lui CFR Cluj deoarece aceasta va fi viitoarea sa echipă.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!