Cum va arăta linia ofensivă a lui CFR Cluj | Panduru: "E cel mai tehnic dintre toţi"

Cum va arăta linia ofensivă a lui CFR Cluj | Panduru: "E cel mai tehnic dintre toţi"

Basarab Panduru crede că ultimul transfer al lui CFR Cluj, atacantul spaniol Jefte Betancor, se va impune foarte repede în primul „11” al campioanei.

Panduru se așteaptă ca linia ofensivă clujenilor în meciurile din preliminariile Ligii Campionilor să fie alcătuită din Deac, Jefte și Birligea.

"Mi se pare cel mai tehnic dintre toţi atacanţii de la CFR. Când are mingea în careul de 16 metri dintr-un interior, lat, trimite mingea spre poartă. Nici pe Debeljuh, nici pe Dugandzic, nici pe Birligea, pe Birligea îl văd cel mai puţin", a spus Panduru la Orange Sport.

ADVERTISING

"Pentru preliminariile Champions League probabil lui Birligea s-ar putea să-i găsească poziţia din stânga, că în dreapta o să fie Deac", a adăugat acesta.

Gabriel Debeljuh, Marko Dugandzic, Sergiu Buş, Jefte Betancor şi Daniel Birligea sunt atacanții care se vor lupta pentru un post de titular la CFR Cluj.

CFR Cluj i-a transferat până acum pe Vito Hammershoy-Mistrati, Karlo Muhar, Karlo Brucic, Christopher Braun, Denis Kolinger şi Jefte Betancor.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇