Ce spun oficialii celor de la CFR Cluj despre transferul lui Eric Bicfalvi

Ce spun oficialii celor de la CFR Cluj despre transferul lui Eric Bicfalvi

CFR Cluj a adus deja foarte mulți jucători în această vară, însă în continuare urmărește noi ținte, iar una dintre ele se numește Eric Bicfalvi, fotbalist care evoluează acum în Rusia.

După șase transferuri deja bifate, ultimul al lui Jefte, golgheterul sezonului trecut de Liga 1, CFR Cluj încă nu e mulțumită de lot și atacă varianta Bicfalvi.

La 34 de ani, fostul stelist joacă pentru FC Ural din Rusia, însă Cristi Balaj, președintele lui CFR, speră că el poate deveni în această vară transferul vedetă al clujenilor: "Am purtat câteva discuții acum trei săptămâni, nu a fost dezvoltat subiectul. Bicfalvi este sub contract în Rusia, există posibilitatea de a încheia unilateral contractul din prisma războiului.

Cunoscându-l pe Bicfalvi, o personalitate puternică, un om care are caracter este greu atâta timp cât anumiți oameni cu care ai colaborat nu au greșit vreodată față de tine… este greu să le întorci spatele. Nu ai cum să nu apreciezi, chiar dacă situația politică în aceste momente ne face să avem și o altă părere. E greu să mă pun în locul lui. Are un contract și foarte mare. Și pentru clubul din Rusia ar fi benefic să-l aibă pe jucător, chiar și sub formă de împrumut, la CFR Cluj, pentru a juca în cupele europene. Nu am insistat foarte mult, rămâne de văzut ce se va întâmpla în cazul său", a declarat Balaj pentru cei de la ProArena.

ADVERTISING

Bicfalvi are contract cu Ural până în 2023, iar în acest sezon a marcat de 10 ori în 29 de partide.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!