Cum explică Gigi Becali ratarea transferului lui Denis Haruț de la FC Botoșani

Cum explică Gigi Becali ratarea transferului lui Denis Haruț de la FC Botoșani

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali a vorbit pentru prima dată despre soarta transferului lui Denis Haruț, un transfer deja picat, 100 la sută, căci jucătorul deja este pe drumul de întoarcere către casă, la Botoșani.

Haruț a ajuns sâmbătă la ora 22 la București, pentru a semna actele în baza de la Berceni cu cei de la FCSB, acolo unde a fost așteptat de președintele Valeriu Argăseală, pentru ultimele detalii.

Transferul lui Denis Haruț la FCSB a picat în miez de noapte, deși jucătorul oferise primul interviu în cantonamentul roș-albastru - surse

ADVERTISING

Dar lucrurile s-au poticnit, iar Haruț nu a fost de acord cu unele clauze din contract, iar la miezul nopții transferul a picat definitiv.

Patronul formației din Berceni, Gigi Becali a confirmat faptul că transferul nu se va mai face, fără să dea însă prea multe detalii: ”Da, e adevărat. Nu ne-am înțeles. Da, a plecat. Nu ne-am înțeles. Nu știu dacă vom mai transfera pe cineva în locul lui”, puncta latifundiarul din Pipera pentru Gazeta Sporturilor.

Internaționalul de tineret fusese inițial cumpărat de la FC Botoșani de către FCSB pentru suma de 650.000 de euro.

ADVERTISING

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Mircea Lucescu ia o poziție dură după ce Marius Șumudică a fost ținta unui atac rasist: "Turcii ar trebui să nu uite un lucru!"

Gigi Becali pregătește încă o lovitură în Liga 1, după ce i-a adus la FCSB pe Radunovici și Haruț

Jumătate de Bucureşti nu are căldură şi apă caldă, fix când vin zăpada şi gerul. Director Termoenergetica: Dimineaţă, mai mult ca sigur nu va mai fi nicio problemă!

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

ADVERTISING

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!