CSM București a ratat calificarea în Final Four-ul Ligii Campionilor

CSM București a ratat calificarea în Final Four-ul Ligii Campionilor

Gruparea de handbal feminin CSM București, campioana României, a realizat un egal dramatic în Danemarca cu echipa locală Esbjerg, pierzând așadar calificarea în faza celor mai bune 4 formații europene, Final Four.

După 25-26 în tur, CSM București a remizat în ultima secundă cu Esbjerg, scor 27-27, ratând așadar calificarea pentru un singur gol!

Elevele lui Adi Vasile au avut parte de o primă repriză bună, pe care au terminat-o în avantaj, fragil totuși, scor 14-12. Chiar dacă startul de mitan nu a fost unul extraordinar, cu o ratare de la 7 metri a lui Neagu și un scor de 2-4 de recuperat, CSM a făcut o frumoasă remontada și a dominat finalul celor 30 de minute, și datorită golurilor de la 9 metri ale lui Neagu, dar și cu ajutorul paradelor făcute de portărița Grubisici.

Danezele însă au controlat în mod categoric partea secundă, s-au desprins pe tabelă și au avut mai mereu, două-trei goluri avans. În minutul 56, CSM era condusă cu 27-24, a revenit eroic, însă rezultatul de egalitate nu ajută, căci am primit acel gol stupid la București în ultima secundă, după o greșeală elementară a lui de Amorim.

ADVERTISING

Așadar, continuăm seria de 4 ani de necalificare în Final 4 cu CSM București, care are parte de încă un an dominat de cuvântul eșec.

Esbjerg va evolua în Final 4-ul de la Budapesta, din luna mai, alături de Metz, Gyor și Vipers.

Cristina Neagu a marcat de şapte ori pentru CSM Bucureşti, din nou cea mai bună marcatoare, însă fără folos..


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇