Critici ale presei din Italia pentru Dennis Man, după jocul șters cu AC Milan: ”S-a dovedit necopt”

Critici ale presei din Italia pentru Dennis Man, după jocul șters cu AC Milan: ”S-a dovedit necopt”

Dennis Man a fost titular și integralist în partida pierdută de Parma pe teren propriu cu cei de la AC Milan, scor 1-3, deși din minutul 61 gazdele au avut superioritate numerică, după eliminarea directă a lui Zlatan Ibrahimovici.

Românul a primit doar nota 5 în celebrul cotidian Gazzetta dello Sport după jocul de acasă de pe Enio Tardini, jurnaliștii din Peninsulă făcându-i și o scurtă analiză a celor 90 de minute bifate.

”S-a dovedit necopt în joc, deși se vede că are o tehnică excelentă în regim de viteză și o rezistență fizică bună. Cu toate acestea, îi lipsește experiența și nu are cunoștințele necesare pentru a face față unor astfel de provocări”, au scris jurnaliștii din Italia.

ADVERTISING

Cea mai mică notă de la Parma a primit-o totuși Gervinho, nota 4.

Chiar dacă a avut o evoluție per total ștearsă, Man s-a remarcat totuși în minutul 49, când i-a strecurat mingea printre picioare marelui Zlatan, moment devenit chiar viral pe rețelele de socializare.

🇷🇴 Dennis Man nutmeg Zlatan Ibrahimovic

Parma e pe locul 19, penultimul din Serie A, cu 20 de puncte, la șapte lungimi de ultimul loc care se salvează, ocupat acum de AC Torino.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Antrenorul românilor Man și Mihăilă din Serie A își atacă jucătorii după înfrângerea Parmei cu Milan: "I-aș fi scos din teren pe mulți la pauză"

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Cum explică Ronald Koeman un nou eșec în El Clasico pentru Barcelona în fața rivalilor de la Real Madrid

Protest cu sute de maşini pe drumurile din Moldova. Oamenii vor autostrăzi în regiune: Nu cerem favoruri, vrem să primim garanții

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!