Antrenorul românilor Man și Mihăilă din Serie A își atacă jucătorii după înfrângerea Parmei cu Milan: "I-aș fi scos din teren pe mulți la pauză"

Antrenorul românilor Man și Mihăilă din Serie A își atacă jucătorii după înfrângerea Parmei cu Milan: "I-aș fi scos din teren pe mulți la pauză"

Antrenorul românilor Dennis Man și Valentin Mihăilă de la Parma, Roberto D’Aversa, a avut cuvinte dure de spus la adresa jucătorilor după partida pierdută de echipa sa cu AC Milan, scor 1-3.

Parma are șanse din ce în ce mai mici de a se salva de la retrogradare, pe etapă ce trece, iar eșecul cu Milan a fost unul dur, chiar dacă oaspeții au avut și un om în minus, după eliminarea chiar a lui Zlatan Ibrahimovici.

La finalul jocului, la conferința de presă, D’Aversa și-a criticat vehement jucătorii: ”În prima repriză am fost timizi, nu am jucat nimic, nu am arătat ca o echipă care vrea să se salveze de la retrogradare. Și nu putem primi astfel de goluri, am pierdut meciul din start. Dacă aș fi putut, i-aș fi scos din teren pe majoritatea titularilor.

ADVERTISING

Nota primită de Dennis Man pentru evoluția din meciul cu AC Milan

Sunt mulți care puteau face mai mult, nu doar Gervinho pe care l-am scos la pauză. Mă așteptam mai mult și de la Kucka, și de la Graziano Pelle. Iar toți au alergat puțin atunci când nu aveau mingea. Degeaba a rămas Milan în 10 după eliminarea lui Ibrahimovic, nu am avut opțiuni ofensive pe banca de rezerve pentru a forța în atac”, a fost declarația lui Aversa.

Rebici, Kessie și Leao au marcat golurile rossonerilor, iar Zlatan a văzut roșu direct în minutul 61.

Parma 1-3 Milan | Milan beat Parma to close the gap to Inter to 8 points | Serie A TIM

Parmalive l-a notat pe Man cu nota 6, fostul jucător de la FCSB fiind integralist în această partidă din Serie A.

ADVERTISING

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Campionatele Europene de canotaj: Nouă echipaje româneşti vor evolua în finalele pentru medalii

FCSB se încurcă la Sepsi și riscă să piardă primul loc în clasamentul Ligii 1

Ștefan Hobjilă, MTH Digital: Oamenii decid în 3 secunde dacă îi interesează un conținut care ajunge la ei. Mai mult ca oricând caută umanitate

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!