Cum explică Ronald Koeman un nou eșec în El Clasico pentru Barcelona în fața rivalilor de la Real Madrid

Cum explică Ronald Koeman un nou eșec în El Clasico pentru Barcelona în fața rivalilor de la Real Madrid

Olandezul Ronald Koeman a vorbit după eșecul Barcelonei cu Real Madrid în El Clasico, scor 1-2, având o reacție extrem de virulentă împotriva arbitrilor, cerând un penalti clar care nu a fost văzut de centralul Manzano, în opinia sa.

Plin de nervi la finalul partidei disputată pe stadionul Di Stefano, Koeman acuză dur arbitrajul lui Gil Manzano și spune că trupa sa a avut un penalti clar în minutul 84, neînțelegând de ce centralul nu a apelat la sistemul VAR.

Real Madrid a câștigat derbiul cu FC Barcelona

ADVERTISING

”Am încercat până în ultimul moment să obținem un rezultat pozitiv aici la Madrid. Nu cred că rezultatul a fost decis de arbitri, dar dacă ești fan al Barcelonei, cred că ești nemulțumit de două dintre deciziile luate de centralul Manzano. În prima repriză, n-am jucat bine nici în atac, dar nici în apărare. În repriza secundă, am fost însă mai buni și le cer arbitrilor doar să fie corecți. Am avut penalti foarte clar. Dacă s-ar fi acordat, era scorul 2-2.

Este un penalti atât de clar și asta a văzut toată lumea. Nu știu de ce avem VAR în Spania, nu știu de ce asistentul n-a văzut cum a fost tras Braithwaite. În plus, s-au acordat doar patru minute de prelungiri, în ciuda faptului că arbitrul a fost nevoit să ia o pauză, după ce a avut o problemă cu casca”, au fost vorbele lui Koeman într-un interviu pe care l-a acordat pentru pagina oficială de Twitter a Barcei.

El se referă la un contact care a avut loc în minutul 84 la duelul dintre Braithwaite și Mendy.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Real Madrid e lideră în Spania după 2-1 cu Barcelona, cu 66 de puncte, la egalitate cu Atletico, cu un punct peste Barca. Trupa lui Simeone va evolua duminică în fața lui Betis.

Highlights Real Madrid vs FC Barcelona (2-1)

A fost al treilea succes la rând pentru madrileni în meciurile cu Barcelona din La Liga, după golurile lui Kroos și Benzema.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Mircea Lucescu, la un pas de titlu în Ucraina

Ploaie de goluri în Bundesliga: Bayern a călcat strâmb acasă

Criza de la Foișor. Fără plan, fără comunicare, fără empatie, fără lebede

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!