Cristiano Ronaldo i-a stricat debutul lui Reghecampf în Arabia Saudită (Video)

Cristiano Ronaldo i-a stricat debutul lui Reghecampf în Arabia Saudită (Video)

Laurențiu Reghecampf a debutat vineri seară pe banca celor de la Al-Tai, care au avut un meci infernal cu echipa lui Cristiano Ronaldo, Al Nassr.

Lusitanul multiplu câștigător de Baloane de Aur a fost din nou decisiv pentru formația sa în galben și albastru. Portughezul a dat o pasă decisivă și a marcat golul victoriei echipei sale, scor 2-1, pe terenul lui Al-Tai.

Meciul a avut loc în runda cu numărul 8 a campionatului arab. Oaspeții au deschis scorul prin Talisca în minutul 32, dar Taee, unde Cordea și Dugandzici au fost titulari, fostul rapidist având și o pasă de gol către olandezul Virgil Misidjan, marcatorul unui frumos gol în minutul 79, au dat o replică importantă în partea secundă.

Lucrurile s-au terminat însă prost pentru Reghe și compania, căci în minutul 85 Nassr primea un penalti după o intervenție VAR. Ronaldo a executat impecabil și a ajuns la 30 de goluri marcate în Arabia. Acesta a fost al 6-lea meci consecutiv în care portughezul marchează pentru Al Nassr, în campionat. Este și golgheter al ligii arabe, cu 10 reușite.

ADVERTISING

În etapa următoare, Al Taee va juca în deplasare cu Al Taawon, în timp ce Cristiano Ronaldo și compania vor primi vizita celor de la Abha.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!