Răsturnare de situație în cazul plecării lui Laurențiu Reghecampf de la Craiova

Răsturnare de situație în cazul plecării lui Laurențiu Reghecampf de la Craiova

Laurențiu Reghecampf a plecat de la CS Universitatea Craiova în Arabia Saudită, lăsând formația olteană descoperită după doar câteva etape antrenate de fostul fundaș dreapta al Stelei.

Antrenorul român este însă prins în acest moment între două formații care îl doresc, din prima ligă arabă.

Deși inițial s-a vorbit despre un interes al celor de la Al Tai, acum pe fir au intrat și cei de la Al-Riyadh SC, penultima din clasamentul primei ligi din Arabia Saudită. Reghecampf era convins că va semna cu Al Tai, însă până în acest moment, croatul Kresimir Rezici nu a plecat de la formația arabă.

ADVERTISING

Între timp, Al-Riyadh insistă pentru Reghe, iar fostul principal de la Steaua și Craiova pare mult mai aproape de această formație, după cum susține OrangeSport.

”O sursă a declarat pentru Shooot: ’Există o competiţie între Al-Tai şi Riyadh pentru semnătura antrenorului român Laurenţiu Reghecampf”, a anunțat și o publicație din zona Golfului.

Laurenţiu Reghecampf a denunţat unilateral contractul cu Craiova, care sâmbătă a disputat primul joc în Superligă fără el, cu Corneliu Papură și Dragoș Bon pe bancă, un 1-1 cu U Cluj.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!