Antrenorul dorit de Universitatea Craiova în locul lui Reghecampf a primit o ofertă din străinătate

Antrenorul dorit de Universitatea Craiova în locul lui Reghecampf a primit o ofertă din străinătate

Eugen Neagoe (56 de ani), antrenorul pe care Laurențiu Reghecampf l-a înlocuit pe banca Universității Craiova, a vorbit despre o posibilă revenire pe banca „alb-albaștrilor” odată cu plecarea lui „Reghe” în Arabia Saudită.

Laurențiu Reghecampf s-a despărțit de Universitatea Craiova după ce o echipă din Arabia Saudită i-a achitat clauza de reziliere a contractului cu cllubul din Bănie.

Acum, patronul Mihai Rotaru caută înlocuitor, iar Eugen Neagoe ar sta la masa negocierilor pentru o întoarcere la Craiova, dar spune că are și o ofertă din străinătate.

ADVERTISING

"Nu mi-aş fi dorit să intru în vacanţă, dar asta este situaţia. La fotbal nu poţi să ştii, se poate întâmpla orice, în orice zi.

Surpriză a fost şi pentru mine, nu mă aşteptam ca după două etape să vină patronul şi să-mi spună că vrea să ne despărţim. Nu mi-a reproşat nimic (n.r. Mihai Rotaru).

Nu aş vrea să comentez plecarea lui Reghecampf. Am înţeles că a primit o ofertă din Arabia Saudită. Nu ştiu ce lovitură a fost pentru Mihai Rotaru, el ar putea să spună. Ştiu că erau într-o relaţie bună, erau prieteni.

ADVERTISING

(n.r. dacă s-ar întoarce) Dacă m-ar suna Mihai Rotaru aş vorbi cu el. Am mai şi vorbit de două ori de când am plecat de la Universitatea Craiova. Eu nu m-am certat cu el. Nu aş putea să spun acum decizia pe care aş lua-o. În primul rând ar trebui să vorbesc cu el.

(n.r. despre FC U Craiova) Nu este nimic adevărat. Cu Mititelu m-am întâlnit prin Craiova, am stat de vorbă cu el, dar nu am avut o ofertă. Am avut în schimb trei oferte de la echipe din România.

Zilele următoare o să am o întâlnire cu o echipă din străinătate, dar nu aş vrea să vă spun echipa, pentru că are antrenor. Este o ţară apropiată de noi, dar rămâne de văzut dacă se va stabili întâlnirea şi vom vedea dacă ne vom înţelege", a spus Eugen Neagoe, conform Antena Sport.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!