Cristiano Ronaldo și-a stabilit viitorul

Cristiano Ronaldo și-a stabilit viitorul

Cristiano Ronaldo (38 de ani), unul dintre cei mai mari fotbaliști din istoria recentă, și-a stabilit viitorul.

Ajuns în Arabia Saudită, în MLS, în urmă cu câteva luni, Cristiano Ronaldo a spus că n-are de gând să revină în fotbalul european.

Mai mult, portughezul a declarat că fotbalul european a pierdut mult din calitate și că singurul campionat care ține pasul este Premier League.

"Nu mă voi întoarce în fotbalul european, ușa e închisă complet. Am 38 de ani, fotbalul european a pierdut mult din calitate, singura ligă validă este Premier League. Sunt cu mult în fața celorlalte ligi din Europa! Într-un singur an tot mai mulți jucători de top au venit în Arabia Saudită, care va trece peste campionatul Turciei și cea a Olandei.

ADVERTISING

Am fost criticat că am ales să vin în Arabia Saudită, dar acum ce se întâmplă? Am deschis calea și acum toți jucătorii de tot vin aici. Decizia mea de a veni la un club din Arabia Saudită a fost 100% crucială pentru a aduce jucători noi.

Când m-am transferat la Juventus, Serie A era "moartă", iar după ce am semnat… A renăscut! Unde merge Cristiano, el generează cel mai mare interes!", a spus Cristiano Ronaldo într-o declarație citată de jurnalistul Fabirizo Romano.

Cristiano Ronaldo a marcat 14 goluri și a livrat două pase de gol în cele 19 meciuri jucate până acum în toate competițiile pentru Al Nassr.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!