Cota României pentru câștigarea EURO 2024. Care sunt favoritele pariorilor pentru marele trofeu

Cota României pentru câștigarea EURO 2024. Care sunt favoritele pariorilor pentru marele trofeu

România s-a calificat la EURO 2024 după opt ani de așteptare și acum figurează și ea pe lista echipelor cu șanse chiar la câștigarea marelui trofeu.

Chiar dacă încă nu cunoaștem toate echipele care vor participa la turneul final, book-makerii au făcut o listă acum cu marile favorite pentru cucerirea titlului, care la ora actuală e deținut de Italia.

România are o cotă în prezent de 150 la 1 la câștigarea EURO 2024, marile favorite la acest capitol fiind Anglia și Franța, cu aceeași cotă, 5.25 la 1. Urmează Germania cu 8, Portugalia și Spania cu 9, Olanda cu 15, Italia cu 18 și Belgia cu 20 la 1, acestea fiind primele favorite în acest clasament întocmit de pariori.

ADVERTISING

Cota României este mai mică în comparație doar cu Slovacia, 200 la 1, sau cu Finlanda, 350 la 1, dar la egalitate cu Albania, Grecia sau Slovenia.

Până acum, în toată istoria participărilor noastre la Euro, am bifat o singură victorie, în 2000, în faza grupelor, un 3-2 cu Anglia, care ne-a calificat în sferturi, unde am pierdut cu Italia, 0-2, ultimul meci al lui Gică Hagi atunci în tricolor.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!