George Pușcaș, de la antierou la erou: Mesajul atacantului după ce a contribuit la calificarea la EURO 2024

George Pușcaș, de la antierou la erou: Mesajul atacantului după ce a contribuit la calificarea la EURO 2024

Atacantul George Puşcaş a afirmat, la finalul meciului cu Israelul, câştigat cu 2-1, că prezenţa „tricolorilor” la EURO 2024 e o mândrie enormă şi că speră că orice român este fericit după calificare.

„Este o mândrie enormă ceea ce se întâmplă astăzi. Cred că orice român este fericit, sper să fi adus această bucurie fiecăruia dintre ei, să fie mândri pentru că România va fi la EURO”, a declarat Puşcaş la Prima TV.

El a descris faza primului gol pentru România în meciul cu Israel şi a precizat că toate criticile primite l-au motivat.

ADVERTISING

"M-am dus după mingea aia ca şi cum ar fi fost ultima, ştiam că acolo am o pâine de mâncat şi că trebuie să fiu acolo. Criticile mi-au adus un plus, ştiam în sufletul meu că totul depinde de mine. Ştiu că atunci când intru pentru România şi îmi pun tricoul ăsta nu există mândrie mai mare pentru mine să reprezint ţara şi să joc pentru România. Noi facem tot posibilul ca România să fie cât mai sus", a adăugat Puşcaş.

Naţionala de fotbal a României s-a calificat la EURO 2024, după ce a învins echipa Israelului cu scorul de 2-1 (1-1), sâmbătă seara, pe Pancho Arena din Felcsut (Ungaria), în penultimul său meci din Grupa I a preliminariilor.

ADVERTISING

România, care avea nevoie de un punct pentru a se califica, va fi pentru a şasea oară la turneul final al Campionatului European, după ediţiile din 1984, 1996, 2000, 2008 şi 2016.

Neînvinsă după nouă meciuri, România este liderul grupei, după ce Elveţia a remizat acasă cu Kosovo, 1-1. România va juca marţi ultimul meci din grupă, pe Arena Naţională, contra Elveţiei (21:45).

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇