Constelația de vedete a lui PSG mai pierde un meci în Franța, în deplasarea de la Nice

Constelația de vedete a lui PSG mai pierde un meci în Franța, în deplasarea de la Nice

PSG s-a făcut din nou de râs în campionatul Franței la fotbal, Ligue 1, pierzând partida cu cei de la Nice, scor 0-1 în etapa cu numărul 27 din sezonul competițional curent.

Este o nouă înfrângere a băieților lui Pocchetino, după cea de acum două săptămâni cu Nantes, scor 1-3, iar în clasament cei care profită sunt chiar Nice, care au venit pe locul 2, cu 49 de puncte, la 13 puncte totuși în spatele lui PSG.

Singurul gol a fost marcat de algerianul Andy Delort în minutul 88, care a păcălit fundașii centrali parizieni, s-a demarcat perfect în 6 metri și a reluat în vinclu.

Într-o atmosferă excepțională, antrenorul Christophe Galtier predă așadar o nouă lecție lui PSG, la al treilea meci direct din sezon. PSG nu a marcat în aceste 270 de minute niciun gol! A fost 0-0 în tur, iar la partida de Cupa Franței, în optimi, același scor, Nice triumfând la penaltiuri. Iar Galtier anul trecut cucerea titlul cu Lille în ultima etapă, în dauna evident a lui PSG.

ADVERTISING

Neymar și Messi au evoluat pentru PSG 90 de minute, dar nu au putut face mare lucru.

Iar pentru PSG urmează meciul retur decisiv cu Real Madrid din optimile Champions League, miercuri de la 22, după ce în primul joc Parisul s-a impus la limită, 1-0.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!