Conducerea lui CFR Cluj reacționează după ultimele dezvăluiri - ce datorii are campioana României

Conducerea lui CFR Cluj reacționează după ultimele dezvăluiri - ce datorii are campioana României

Conducerea clubului CFR Cluj a reacționat după ce în presă au apărut informații potrivit cărora campioana ar avea datorii de ordinul milioanelor de euro.

Marius Bilașco, directorul sportiv al ardelenilor, spune că singurele probleme sunt legate de faptul că jucătorii au o întârziere de câteva zile la salariu.

"Este o datorie la jucători de 10-12 zile la salariu, care cred că se va achita săptămâna aceasta. Bonusul de campionat, primele de joc, contractual trebuiesc achitate până la 30 octombrie 2020. Că patronul a dorit la sfârșitul unei luni sau două să le achite o parte din bonusuri a fost dorința lui. Sunt 6-7 bonusuri.

ADVERTISING

Sunt puține prime, dar aspectul cel mai important este că ele sunt trecute în contract. De trei ani toți și-au luat toate bonusurile și primele. Salariul pe luna aprilie se va lua dacă echipa se va califica în grupele europene. A fost o înțelegere cu jucătorii", a afirmat Bilașco la Digi Sport.

Apoi, Bilașco a negat faptul că CFR Cluj ar avea datorii colosale.

"Datoriile uriașe sunt de fapt creditele patronului pentru a ieși din insolvență. Acelea sunt de fapt datoriile uriașe. În 2019 am fost pe profit", a menționat Bilașco.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇