Conducerea celor de la CFR Cluj o acuză pe CSU Craiova de arbitraje favorabile: „Sunt puțin împinși de la spate”

Conducerea celor de la CFR Cluj o acuză pe CSU Craiova de arbitraje favorabile: „Sunt puțin împinși de la spate”

CFR Cluj s-a impus sâmbătă seara cu 1-0 în fața celor de la FC Voluntari în Liga 1, în aceeași seară în care a câștigat și Universitatea Craiova, însă cu mare spectacol, 5-2 cu cei de la CS Mioveni, tot pe teren propriu.

Unul dintre oamenii din conducerea ardelenilor, directorul sportiv de la CFR Cluj Bogdan Mara a lansat o serie de acuzații către rivala din Bănie, după meciul câștigat de olteni clar cu reprezentativa din Argeș.

Liga 1: CFR Cluj se impune la limită

Mara acuză un offside la primul gol marcat de Craiova și crede, per total, că trupa lui Reghecampf este puțin ajutată înspre câștigarea titlului: „Felicitări pentru cei de la Craiova, dar ne uităm și noi... Sunt puțin împinși de la spate. Cu Mioveni, primul gol a fost înscris din ofsaid. Nu a fost?! OK...Fotbal-șampanie... Felicitări. Dar noi muncim mai mult, ne pregătim și vom vedea ce se va întâmpla în meciul direct.

REZUMAT: Universitatea Craiova - CS Mioveni 5-2. Poker pentru Ivan

Avem adversari puternici în acest an. Este un campionat cu multe echipe bune. Atât FCSB, cât și Craiova se vor lupta la campionat”, a punctat Mara după victoria cu Voluntari pentru televiziunea DigiSport.

ADVERTISING

În clasament, CFR are 36 de puncte, în timp ce Craiova e chiar pe locul 2, cu 8 puncte mai puțin.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!