Concluziile selecționerului Georgiei după victoria cu România

Concluziile selecționerului Georgiei după victoria cu România

Selecţionerul echipei naţionale a Georgiei, Willy Sagnol, a declarat, miercuri seara, după succesul cu 2-1 în amicalul cu reprezentativa României de la Ploieşti, că se bucură de victorie pentru că aceasta aduce întotdeauna încredere în rândul jucătorilor.

„Mă bucur că am reuşit să câştigăm astăzi. O victorie aduce întotdeauna încredere jucătorilor. Pentru foarte mulţi jucători să joace în iunie după ce s-a terminat campionatul este dificil. Pentru că a fost un sezon destul de greu. Poate unii ar fi vrut să plece în vacanţă, alţii să fie la plajă. Acum ne gândim la meciul cu Olanda (n.r. – amicalul din 6 iunie). Însă azi am încercat să ne prezentăm cât mai bine”, a afirmat Sagnol la postul Pro X.

ADVERTISING

Fostul internaţional francez a menţionat că România a jucat un fotbal bun.

"Nu îmi place să vorbesc despre jucătorii echipei adverse. Însă ca echipă, România a jucat un fotbal bun. Ei au arătat foarte bine din punct de vedere fizic", a explicat Willy Sagnol.

Echipa naţională de fotbal a României a fost învinsă de reprezentativa Georgiei cu scorul de 2-1 (0-0), miercuri seara, pe Stadionul ''Ilie Oană'' din Ploieşti, într-un meci amical.

România va juca pe 5 iunie un nou meci amical, contra Angliei, la Middlesbrough.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇