Concluzia trasă de presa din Italia în privința lui Malcom Edjouma, împrumutat de FCSB la Bari: "Dezastruos"

Concluzia trasă de presa din Italia în privința lui Malcom Edjouma, împrumutat de FCSB la Bari: "Dezastruos"

Presa din Italia a tras o concluzie sinceră în privința lui Malcom Edjouma (26 de ani), mijlocaș împrumutat de FCSB la Bari, în Serie B.

Italienii i-au acordat șanse să demonstreze ce poate la începutul aventurii la Bari, imediat după împrumutul de la FCSB, însă Malcom Edjouma nu a reușit să se impună.

Edjouma n-a mai jucat de cinci meciuri și presa din Italia se întreabă "unde a dispărut?" mijlocașul pentru care Bari trebuie să achite 800.000 de euro ca să-l cumpere definitiv de la FCSB.

Lucru puțin probabil să se întâmple: "Malcom Edjouma, unul dintre cele mai importante transferuri făcute de Bari în vară, nu a reușit să-și găsească ritmul în alb-roșu. venit de la FCSB, ar fi trebuit să fie înlocuitorul ideal pentru Folorunsho datorită calităților sale, însă, până acum, nu a reușit să se impună.

ADVERTISING

A jucat doar puțin peste 100 de minute în Serie B, aproape în toate meciurile intrând de pe bancă. Nu a mai jucat de pe 24 septembrie, după 45 de minute dezastruoase în meciul cu Catanzaro. Rămâne de văzut dacă Marino (n.r. - Pasquale Marino, antrenorul lui Bari) îl va folosi în meciul de sâmbătă cu Ascoli", notează cei de la tuttobari.com.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!