Concluzia trasă de presa americană după noul wildcard primit de Simona Halep: "E un mare semn"

Concluzia trasă de presa americană după noul wildcard primit de Simona Halep: "E un mare semn"

Simona Halep (32 de ani) a primit un nou wildcard.

După a fost nevoită să se retragă de la Oieras și Madrid, Simona Halep a fost invitată pe tabloul principal la Trophee Clarins, un turneu de categorie 125 premergător Roland Garros.

Presa din Statele Unite scrie despre "cel mai bun scenariu" pentru Simona Halep, după wildcardul primit la Trophee Clarins: un wildcard și pentru Roland Garros pentru a încheiat sezonul de zgură la turneul pe care l-a câștigat în 2018.

Americanii au tras, după ce Simona Halep a primit o invitație pe tabloul principal la Trophee Clarins, concluzia că sportiva noastră este gata să revină pe teren după problemele medicale pe care le-a avut.

ADVERTISING

"Poate că a fost "omisă" în ceea ce privește wildcardul la Roma, dar Simona Halep va juca înainte de French Open, după ce a primit un wildcard la Trophee Clarins, un turneu care se desfășoară începând de pe 13 mai. (…) E un mare semn că Simona se recuperează și, probabil, e gata să joace din nou.

Pentru Halep, cel mai bun scenariu ar fi acela să-și înceapă sezonul pe zgură la Trophee Clarins și să primească un wildcard pentru French Open", scrie site-ul Tennis World USA.

Simona Halep a jucat un singur meci oficial în 2024, înfrângerea din primul tur al Miami Open cu Paula Badosa, pe 19 martie.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!