Concluzia trasă de Ilie Dumitrescu în privința negocierilor Hagi-FRF pentru postul de selecționer: "Am informații"

Concluzia trasă de Ilie Dumitrescu în privința negocierilor Hagi-FRF pentru postul de selecționer: "Am informații"

Ilie Dumitrescu, fost coleg cu Gică Hagi în Generația de Aur a naționalei României și prieten bun cu „Regele”, a tras o concluzie fermă după ce l-a auzit pe antrenor vorbind din nou despre posibilitatea preluării postului de selecționer.

FRF îl dorește pe Gică Hagi la echipa națională, în locul lui Edi Iordănescu, și a demarat negocierile cu „Regele”. Răzvan Burleanu și oficialii federației așteaptă un răspuns final din partea lui Hagi, care va veni, cel mai probabil, în cursul acestei zile.

După ce l-a auzit pe Gică Hagi, la finalul meciului Farul - FC Botoșani 0-1, Ilie Dumitrescu a tras concluzia că, din ce și-a putut da seama, "Regele" nu va accepta să fie selecționerul naționalei României. Dumitrescu a spus că "am informații" în acest sens.

ADVERTISING

”Din punctul meu de vedere, mi se pare că n-ar accepta. Este foarte greu de descifrat. Cum s-a pronunțat în seara asta… Parcă aseară lucrurile erau diferite. (n.r.- Meciul ăsta l-a întors?) Nu cred, am informații și eu… Cu o seară înainte… Proiectul de la Farul e creat de la zero”, a afirmat Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

În cazul în care "Regele" va spune "nu" există și alte nume de posibili înlocuitori ai lui Edi Iordănescu pe lista FRF, după cum a dezvăluit Mihai Stoichiță, directorul tehnic de la Casa Fotbalului.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!