Gică Hagi a luat decizia definitivă în ceea ce privește preluarea naționalei de fotbal a României

Gică Hagi a luat decizia definitivă în ceea ce privește preluarea naționalei de fotbal a României

La capătul partidei dintre Farul și FC Botoșani, din runda curentă a Superligii, meci disputat duminică seara, Gică Hagi a luat o decizie.

Curtat intens în ultima perioadă de FRF, având loc chiar și o întâlnire și o rundă de negocieri între președintele Răzvan Burleanu și patronul și antrenorul celor de la Farul, Gică Hagi, în acest context, fostul legendar jucător a promis că va da un răspuns final după meciul de duminică dintre Farul și Botoșani.

Un meci de tristă amintire pentru echipa sa, care a pierdut acasă, scor 0-1, singurul gol fiind reușit de Bodișteanu, fostul elev al lui Hagi, în minutul 48. Botoșani a rămas în 10 din minutul 56, după eliminarea lui Friday, dar Farul nu a putut profita absolut deloc.

ADVERTISING

Imediat după joc, la microfonul DigiSport, Hagi a declarat următoarele, la întrebarea dacă va prelua până la urma naționala: ”Nu, eu am acceptat proiectul la Farul. Asta am acceptat, mai bine zis l-am început, acum doi ani și ceva. Restul, cam asta e interesant. Mâine o să auziți ceva interesant. Nu fac nicio conferință de presă, dau doar un comunicat de presă. Îl voi suna mâine pe președintele FRF și îi voi spune. Pentru mine Farul e foarte important”, a punctat foarte hotărât, Hagi.

Farul e pe locul 15 acum în Superliga, cu doar un punct, fiind singura echipă fără gol marcat în acest sezon.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!