FRF începe negocierile cu Gică Hagi pentru postul de selecționer al României: "E numărul 1 pe listă"

FRF începe negocierile cu Gică Hagi pentru postul de selecționer al României: "E numărul 1 pe listă"

Federația Română de Fotbal a anunțat, miercuri, că, în urma ședinței Comisiei Tehnice, a fost ales candidatul numărul 1 pentru înlocuirea lui Edi Iordănescu (46 de ani) pe postul de selecționer al naționalei României.

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al Comisiei Tehnice a FRF, a dezvăluit că, la ședință, Gică Hagi (59 de ani) a fost propus ca primă variantă de înlocuitor pentru Edi Iordănescu.

El a precizat că urmează să înceapă negocierile pentru a vedea dacă Gică Hagi acceptă sau nu postul de selecționer. De asemenea, Stoichiță a anunțat că există și alte nume pe lista FRF, în cazul în care negocireile cu "Regele" nu ajung la un rezultat pozitiv.

ADVERTISING

”Procedurile sunt aceleași ca și până acum. Gică Hagi este numărul 1. Sunt și alți antrenori, foști selecționeri, tineri, și experimentați, dar nu pot da nume. Așa vor începe discuțiile, cu prima procedură.

Vor fi același etape ca și înainte să vină Edi. Dacă vom întâmpina probleme, vom vedea”, a spus Mihai Stoichiță, șeful Comisiei Tehnice, din cadrul FRF, într-o conferință de presă, citat de Digi Sport.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!