Clubul pe care Cosmin Olăroiu l-a făcut campion în China a fost dizolvat din cauza problemelor financiare

Clubul pe care Cosmin Olăroiu l-a făcut campion în China a fost dizolvat din cauza problemelor financiare

După ce Cosmin Olăroiu a plecat din China de la Jiangsu Suning, echipă pe care a făcut-o campioana acestei imense țări, lucrurile au luat o întorsătură nedorită la fosta formație și a lui Dan Petrescu.

Astfel, după apariția unor probleme financiare grave, Jiangsu Football Club a fost dizolvat, după cum se arată într-un comunicat de presă emis duminică dimineața de clubul chinez.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Se întâmplă asta la doar 3 luni de la câștigarea campionatului, iar Cosmin Olăroiu a fost antrenorul lui Jiangsu în ultimele 3 sezoane.

Presa din China dezvăluie câți bani cere Olăroiu pentru a semna cu o nouă echipă

După cum se arată în comunicat, patronii lui Jiangsu nu mai pot garanta continuarea parcursului în campionatul și Cupa Chinei, dar nici în Liga Campionilor Asiei.

Un prim semn al dezastrului a fost vânzarea vedetelor Alex Teixeira și Ivan Santini, lucru care l-a făcut pe Olăroiu să plece, dar și anunțul patronului Zhang Jindong, miliardar chinez, la început de 2021, că acest an va fi un an al schimbărilor majore la club.

Jiangsu a luat titlul în China pe 12 noiembrie 2020, iar fostul antrenor al Stelei a preluat trupa chineză în martie 2018, când i-a succedat marelui Fabio Capello.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Kylian Mbappe pune o condiție delicată pentru a semna cu Real Madrid

Marius Șumudică, reacție la cald față de jucătorii săi după ultimul meci al lui Rizespor: ”Nu sunt în stare să dribleze, n-au tras un șut la poartă”

Specialiștii INSP avertizează: Nu folosiți lămpile UV pentru dezinfectarea în școli!

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!