Marius Șumudică, reacție la cald față de jucătorii săi după ultimul meci al lui Rizespor: ”Nu sunt în stare să dribleze, n-au tras un șut la poartă”

Marius Șumudică, reacție la cald față de jucătorii săi după ultimul meci al lui Rizespor: ”Nu sunt în stare să dribleze, n-au tras un șut la poartă”

Lui Marius Șumudică nu îi merge foarte bine în Turcia, acolo unde o antrenează pe Rizespor mai nou, formație care a remizat sâmbătă seara cu cei de la Sivasspor, scor 0-0.

Fostul tehnician de la Kayseri sau Gaziantep s-a arătat resemnat la finele jocului de mai sus, acolo unde trupa sa a evoluat mai bine de o oră cu un om în plus, dar fără rezultat pe tabelă.

”Am un contract cu Rize. Dacă nu sunt mulțumiți de mine cei din conducere, ne putem așeza la masă și să discutăm. Nici Jose Mourinho, dacă ar veni aici, nu ar avea succes. Fotbaliștii noștri nu sunt în stare să facă un dribling. Am jucat 11 la 10 timp de 80 de minute și nu am putut trage un șut pe poartă. Ăsta nu e un joc video, nu am o manetă cu care să îi controlez, nu mai depinde de mine. Asta e tot ce pot face.

Marius Sumudica: Mourinho bile gelse... | Çaykur Rizespor - Sivasspor : 0-0

Am pus în aplicare toate cunoștințele mele de antrenor în folosul echipei. În fiecare zi vin la baza de pregătire cu 3-4 ore înainte, pentru a pregăti totul. Uneori poate greși și antrenorul. Tomas, Unal Karama, Ismail Kartal nu sunt manageri buni. Șumudică nu e bun. Cine trebuie să vină la echipa asta?”, au fost vorbele lui Șumudică de după joc, la conferința de presă.

ADVERTISING

Probleme pentru Marius Șumudică în Turcia

Următorul meci al lui Rize va fi în deplasare la Kayserispor, pe 3 martie, în ceea ce ar fi trebuit să fie un duel al antrenorilor români, Dan Petrescu versus Șumudică, dar primul a fost dat afară după 45 de zile de la echipa în galben și roșu.

În urma acestui rezultat, Rizespor a ajuns la 28 de puncte și ocupă locul 15 în clasament.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Barcelona câștigă la Sevilla și o depășește pe Real Madrid în clasamentul din Primera Division

ADVERTISING

Concluziile trase de presa din Italia după evoluțiile lui Mihăilă și Man

Rafila spune că termenul cel mai optimist pentru revenirea la normal ar fi sfârșitul lunii septembrie, dacă nu mai intervine și altceva

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!