Kylian Mbappe pune o condiție delicată pentru a semna cu Real Madrid

Kylian Mbappe pune o condiție delicată pentru a semna cu Real Madrid

Transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid pare că este din ce în ce mai aproape, însă el depinde de o condiție importantă pusă de marele superstar francez.

Atacantul celor de la PSG pune o condiție pe care madrilenii trebuie să o rezolve urgent, dacă îl vor din vară pe fostul jucător al lui AS Monaco. Francezul dorește să evolueze la Real pe același post pe care îl are și la PSG, e vorba de flancul stâng al atacului, însă aceasta e și poziția lui Eden Hazard, adus pe 100 de milioane de euro de la Chelsea, în 2019, pentru a-l face uitat pe Cristiano Ronaldo, scrie cotidianul AS.

ADVERTISING

Mbappe are 22 de ani, iar Hazard 30, iar în ultima vreme s-a luptat mult cu multiplele accidentări, care l-au făcut să rateze peste 40 de meciuri la Real.

El ar și urma să devină cel mai bine plătit fotbalist din lotul spaniol, peste Hazard, care acum primește 14 milioane de euro în fiecare sezon.

Kylian Mbappé - All 100 Career Goals

Rămâne de văzut cum va manageria conducerea lui Real această cerință, Mbappe putând face pereche în atac cu Karim Benzema, un alt francez, de 33 de ani.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Conducerea lui Dinamo a luat o decizie în ce îl privește pe antrenorul Jerry Gane, după umilința cu Viitorul

Sorana Cîrstea, Irina Bara și Mihaela Buzărnescu și-au aflat adversarele de la Lyon

Orașele din România cu cele mai scumpe și cele mai ieftine apartamente. Plus evoluția prețului în ultimii 5 ani (Infografice)

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!