Ciprian Marica vrea să vadă o victimă cu greutate la echipa națională: "Stai, tată, pe bancă"

Ciprian Marica vrea să vadă o victimă cu greutate la echipa națională: "Stai, tată, pe bancă"

Fostul atacant Ciprian Marica a afirmat că își dorește să vadă o victimă cu greutate la echipa națională pentru meciul cu Bosnia.

Marica spune că Vlad Chiricheș ar trebui trimis pe banca de rezerve după gafele din meciul cu Muntenegru.

"Mergem dintr-o greşeală şi într-o chestie din asta… dăm milităria jos din pod, dar căpitanul nostru Chiricheş… stai, măi, tată, că ţi-ai greşit… dacă dai milităria jos, stai pe bancă, intră următorul! Aşa că nu mă interesează. În situaţia în care eşti după o astfel de partidă, în situaţia în care nu ai fost inspirat, poţi, mă, să schimbi acum.

ADVERTISING

Nu schimbi când vezi că ai o sclipire, când vezi că trei sferturi au dat roade, dar acum poţi să schimbi pe cine vrei tu, nu ne deranjează. N-a fost unul despre care să spui că s-a ridicat peste nivel. Toată lumea îl vede pe Raţiu, care a greşit şi el la gol, dar per total a părut mai sclipitor. Vedeţi că de ceva timp cel mai bun de la noi e portarul? La noi, portarii strălucesc, ies în evidenţă în ultimii ani”, a spus Ciprian Marica la Pro Arena.

Echipa națională de fotbal a României a pierdut meciul disputat sâmbătă seara cu reprezentativa Muntenegrului, scor 2-0, în prima etapă din Liga Națiunilor.

ADVERTISING

Mugosa (min.66) și Vukcevic (min.87) au marcat golurile întâlnirii de la Podgorica.

Următorul meci al "tricolorilor" va avea loc marți, tot în deplasare, cu Bosnia și Herțegovina.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!