Cine va televiza meciurile echipelor românești din Conference League, în manșa retur din turul III preliminar

Cine va televiza meciurile echipelor românești din Conference League, în manșa retur din turul III preliminar

Joi seara vom avea o nouă zi plină de meciuri europene pentru echipele românești, e vorba de manșa retur a partidelor din turul III preliminar al Conference League.

FCSB, CFR Cluj, CSU Craiova și Sepsi vor încerca calificarea în play-off-ul acestei competiții nou-înființate de către UEFA.

Din cele patru meciuri, momentan doar două partide au fost cumpărate din punct de vedere al drepturilor de televizare. E vorba de CFR Cluj - Șahtior Soligorsk, care va fi transmis joi pe DigiSport și Prima Sport. Al doilea joc este cel dintre Djurgardens și Sepsi OSK, care se va putea vedea pe ProArena.

În ce privește FCSB - Dunajska Streda și CSU Craiova - Zorya Luhansk, la cele doua încă nu s-a ajuns la un numitor comun în ce privește negocierile, susține cotidianul Gazeta Sporturilor.

ADVERTISING

Totuși, există mari șanse ca FCSB să fie televizată pe Antena 1, așa cum s-a întâmplat și în tur la acel 1-0 pentru echipa română, iar Craiova ar urma să se vadă pe DigiSport și Prima Sport.

CFR Cluj - Soligorsk va începe de la ora 20, la fel și Djurgardens cu Sepsi, în timp ce FCSB va începe de la 20.30, aceeași oră de start valabilă de altfel și pentru Universitatea Craiova cu Lugansk.

D.A.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!