Cine este favoritul numărul 1 pentru a deveni noul antrenor al Barcelonei

Cine este favoritul numărul 1 pentru a deveni noul antrenor al Barcelonei

FC Barcelona caută acum un nou tehnician, căci după ce se va încheia și ultima etapă din Primera, cel mai probabil, actualul antrenor Quique Setien va fi îndepărtat după ratarea titlului.

Iar un prim nume de antrenor a apărut pe listă pentru înlocuirea fostului antrenor al lui Alin Toșca de la Betis Sevilla. E vorba de fostul star al Barcelonei, fostul atacant olandez Patrick Kluivert. El este directorul academiei clubului, celebra La Masia, iar batavul ar fi și favoritul jucătorilor, după cum anunță ziarul catalan El Mundo Deportivo.

ADVERTISING

Aventurile lui Kluivert ca antrenor

Dacă Kluivert ar fi numit pe Camp Nou, ar fi prima sa experiență importantă ca principal. Până acum, el a mai fost secundul lui Nijmegen în 2009, apoi a antrenat tineretul lui Twente. A urmat pentru el un post de secund la naționala Olandei, sub Van Gaal, bifând o medalie de bronz la Mondialul din Brazilia. În plus, în 2015, el prelua naționala statului Curacao.

Kluivert se poate lăuda cu 122 de goluri marcate în tricoul cu numărul 9 pe care l-a purtat la Barcelona, el câștigând și un titlu pe Camp Nou.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe
Patrick Kluivert's best goals for FC Barcelona

Mai mulți foști mari jucători și-au dat cu părerea despre plecarea iminentă a lui Setien, după cum puteți vedea în știrile de mai jos:

Atac dur al legendei Stoichkov la adresa situației de la Barcelona: Mentalitatea este mediocră

Barcelona stă pe un butoi cu pulbere după pierderea titlului, iar Rivaldo e categoric: ”Trebuie demis acum”

D.A.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇