Barcelona stă pe un butoi cu pulbere după pierderea titlului, iar Rivaldo e categoric: ”Trebuie demis acum”

Barcelona stă pe un butoi cu pulbere după pierderea titlului, iar Rivaldo e categoric: ”Trebuie demis acum”

FC Barcelona stă acum sub un butoi cu pulbere după pierderea titlului în dauna marii rivale Real Madrid.

Antrenorul Quique Setien are zilele numărate, după ce jucătorii, fanii și chiar o parte din conducerea Barcei vor capul fostului antrenor de la Betis, care nu a reușit în acest sezon să se impună la gruparea catalană.

Un fost jucător legendar al Barcei, brazilianul Rivaldo a pus și el punctul pe i și cere schimbarea de urgență a lui Setien, pentru ca măcar obiectivul Champions League să poată fi atins.

ADVERTISING

"E foarte mare acum pericolul de a pierde cu Napoli. Ca fan al Barçei, sunt îngrijorat sincer și cred că toți suporterii au același sentiment ca și mine. Cu echipa într-o zi slabă, cu psihicul la pământ, fără spectatori și cu italienii demonstrându-și forța, va fi foarte greu să o scoatem la capăt".

Declarația lui Rivaldo, pentru cunoscutul cotidian iberic Marca

Pe 8 august, Barcelona va da piept în returul optimilor Champions League cu Napoli, în tur scorul fiind 1-1.

"Întrebarea este dacă Barcelona va înlocui antrenorul înaintea meciului de Ligă. Președintele Bartomeu trebuie să ia în calcul această variantă. Și jucătorii, și fanii, și jurnaliștii îl critică pe Quique Setién. Trebuie să-l schimbe acum, în opinia mea", mai adăuga celebrul brazilian, pentru sursa citată mai sus.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În penultima etapă din Primera, Barcelona a pierdut acasă cu Osasuna, scor 1-2, iar titlul a fost câștigat matematic de Real, cu o etapă înainte de finiș.

După partida pierdută cu Osasuna, însuși Leo Messi a declarat: "Totul s-a terminat din ianuarie, nu am mai jucat nimic", iar marele argentinian se referea exclusiv la alegerile proaste făcute de Setien pe teren.

D.A.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇