Atac dur al legendei Stoichkov la adresa situației de la Barcelona: Mentalitatea este mediocră

Atac dur al legendei Stoichkov la adresa situației de la Barcelona: Mentalitatea este mediocră

Unul dintre cei mai mari jucători ai Barcelonei din ultimii 30 de ani, bulgarul Hristo Stoichkov a vorbit despre situația tulbure de acum de la clubul catalan, după ce acesta a pierdut titlul în penultima etapă din Spania în dauna marii sale rivale Real Madrid.

Stoichkov crede că oficialii Barcei au tratat extrem de superficial problema noului antrenor după ce Ernesto Valverde a fost îndepărtat de la club.

Acuzele dure ale lui Stoichkov

El i-a atacat și pe antrenorul principal Quique Setien, dar și pe secundul Eder Sarabia, numindu-i mediocri: "Se vede clar că mentalitatea este una mediocră la Barca. Și antrenorul principal și secundul..mediocri amândoi. Păi..îl dai afară pe Valverde care te lăsase pe locul 1 în La Liga și pe cine aduci? De ce nu l-ai dat afară atunci când ți-a pierdut cu Roma cu 3-0? Sau cu Liverpool cu 0-4? Să cheltui un miliard de euro per total și să nu câștigi absolut nimic..acesta e lucrul absolut cel mai îngrijorător", puncta fostul mare atacant bulgar pentru televiziunea mexicană TUDN.

ADVERTISING

Barca mai are de sperat doar pentru obiectivul Champions League, acolo unde are de jucat cu Napoli returul optimilor de finală, pe 8 august, pe Camp Nou, după 1-1 în Italia.

Reacția antrenorului Barcelonei după atacul lui Messi

D.A.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇