Chinezii fac publică suma uriașă cheltuită pentru Cosmin Olăroiu: Cât a costat zborul până în China

Chinezii fac publică suma uriașă cheltuită pentru Cosmin Olăroiu: Cât a costat zborul până în China

Presa din China a confirmat informația publicată în exclusivitate de SpotMedia.ro.

Astfel, jurnaliștii chinezi de la Sohu.com au confirmat că Olăroiu a ajuns între timp la Jiangsu și s-a alăturat echipei, după ce conducerea clubului a trimis special pentru el un avion charter.

În plus, chinezii dezvăluie și suma colosală pe care Jiangsu Suning a cheltuit-o doar pentru a-l aduce pe Olăroiu din România: 450 de mii de euro.

"Pentru prima dată din luna februarie, Olaroiu și-a putut vedea jucătorii din nou, după ce Suning a trimis un avion charter. Avionul a plecat din Milano, a ajuns la București, a luat staff-ul tehnic și în cele din urmă a aterizat la Nanjing. Costurile s-au ridicat la 450 de mii de euro", a scris Sohu.com.

ADVERTISING

Totodată, chinezii au confirmat și că șefii clubului au făcut demersuri speciale pe lângă autorități pentru a-i permite lui Olăroiu să intre în țară.

Chinezii au luat decizia de a urgenta revenirea lui Olăroiu după ce s-a aflat că Federația din Emiratele Arabe Unite i-a pus un contract de 8 milioane de euro pe masă, fapt anunțat în exclusivitate de SpotMedia.ro și confirmat ulterior de arabi.

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe SpotMedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇