CFR Cluj se gândește să nu se prezinte la meciul cu Universitatea Craiova!

CFR Cluj se gândește să nu se prezinte la meciul cu Universitatea Craiova!

Bogdan Mara a anunțat, luni după-amiază, că CFR Cluj se gândește serios să nu se prezinte la meciul cu Universitatea Craiova, din ultima etapă a Ligii 1.

Oficialul formației din Gruia susține că jucătorii campioanei României se tem să nu se infecteze cu Covid-19.

"Să vedem dacă se va disputa această finală, echipa și toți jucătorii noștri se gândesc să nu se prezinte în această seară și să nu disputăm acest meci. Le este frică să ia contact cu cei din echipa Craiovei, pentru că au fost descoperite 3 cazuri de Covid-19, care au foarte mare legătură cu echipa", a anunțat directorul sportiv al grupârii clujene într-o intervenție la ProX.

ADVERTISING

"A fost stabilit un protocol prin care după depistarea cazurilor la o echipă, jucătorii să fie testați la 7 zile. Ultima testare a Craiovei a fost pe 24! Craiova e in altă țară, nu e în România? Dacă toate DSP-urile din țară, plus protocolul stabilit clar între MTS, FRF și LPF, care spune clar că echipele cu caz de Covid-19 trebuie testate la 7 zile. Cum se poate ca echipa sa se antreneze imediat? Cum ne spuneți nouă că preparatorul fizic, antrenorul secund și team managerul nu au legatura cu echipa?!", a adăugat acesta.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

U Craiova și CFR Cluj ar trebui să joace în această seară, de la ora 20:30, în ultima etapă a play-off-ului Ligii 1.

Clujenii au un avans de două puncte în clasament, dar oltenii au un meci restant cu Astra Giurgiu.

Cine va câștiga meciul de diseara va deveni campioana, însă lucrurile se vor complica serios dacă întâlnirea se termină la egalitate.

FRF trebuie să comunica către UEFA lista cu echipele participante în sezonul următor al cupelor europene până la miezul nopții.

Citește și:

ADVERTISING


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇