Derbiul pentru titlu dintre Craiova și CFR Cluj se aprinde. Clujenii pregătesc o plângere penală înainte de finala campionatului - surse

Derbiul pentru titlu dintre Craiova și CFR Cluj se aprinde. Clujenii pregătesc o plângere penală înainte de finala campionatului - surse

Meciul pentru titlu dintre Craiova și CFR Cluj de luni seara se aprinde încă de duminică, după ce clujenii acuză faptul că jucătorii și staff-ul celor de la Univeristatea nu se mai testează pentru noul coronavirus din 24 iulie.

Și asta deși FRF și LPF realizaseră un protocol clar prin care era susținut că formațiile care înregistrează un caz de infectare să fie verificate o dată la șapte zile, nu la două săptămâni.

CFR Cluj are de gând astfel să facă o plângere penală împotriva DSP Dolj, dar și a clinicii Regina Maria, după cum anunță cotidianul Gazeta Sporturilor.

ADVERTISING

Ce se știe până în acest moment este că Universitatea nu a raportat până acum niciun caz de infectare la vreun jucător. La CFR, situația a stat la un moment diametral opus, cu 26 de jucători și oficiali infectați.

Craiovei i s-au îmbolnăvit doar trei oameni, însă doar din staff: team-managerul, un antrenor secund și preparatorul fizic. Interesant este că Craiova nu se testează la șapte zile, cum spune protocolul, ci la 14, după cum scrie același ziar mai sus citat. Se pare că oficialii campioanei vor înainta zilele următoare o plângere penală împotriva DSP Dolj, dar și împotriva clinicii Regina Maria, acolo unde inițial fuseseră depistați pozitiv 26 de fotbaliști și alți angajați ai Clujului, inclusiv antrenorul Dan Petrescu.

ADVERTISING

Și mai interesant este că deși Craiova nu se testează la intervalul de zile la care ar trebui, clubul oltean a plătit analizele pentru COVID-19 ale clubului Astra Giurgiu, înainte de partida care nu s-a mai putut disputa vineri seară.

Partida decisivă pentru titlu ar trebui să aibă loc luni seara de la 20.30, iar meciul va fi transmis LIVE text pe SpotMedia.ro.

D.A.

Citește și:

UEFA a dat un răspuns oficial în speța partidei Astra - Craiova din Liga 1

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇