CFR Cluj scade prețul lui Ermal Krasniqi: O echipă din Franța a intrat pe fir

CFR Cluj scade prețul lui Ermal Krasniqi: O echipă din Franța a intrat pe fir

CFR Cluj a stabilit prețul de transfer pentru Ermal Krasniqi (24 de ani), jucătorul-vedetă pentru care a solicitat în trecut nu mai puțin de 4 milioane de euro.

Acum, prețul a scăzut. Ermal Krasniqi nu se încadrează în sistemul pe care Andrea Mandorlini, antrenorul lui CFR Cluj, îl folosește de când l-a înlocuit pe Dan Petrescu, iar CFR Cluj caută să-l vândă pe atacantul kosovar. A stabilit un preț de transfer de 3 milioane, conform unui anunț făcut de Nelu Varga.

Pentru Ermal Krasniqi există interes din Franța, de la Bordeaux, echipă la care evoluează Alexi Pitu, cumpărat cu două milioane de euro de la Farul. Tot două milioane de euro e gata să ofere Bordeaux și pentru Ermal Krasniqi, scrie ProSport, jucător pe care CFR Cluj cu 200.000 de euro de la FK Ballkani la începutul lui 2023.

ADVERTISING

Ermal Krasniqi este dorit și de Dan Petrescu la noua sa echipă, Jeonbuk Hyundai, după ce tot "Bursucul" l-a solicitat și la CFR Cluj.

De la startul noului sezon, cu Mandorlini pe bancă, Ermal Krasniqi a jucat foarte puțin: 88 de minute în patru partide, fără gol marcat sau pasă decisivă.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!